Gezelligheid, een harmonieus geheel en u echt thuis laten voelen, dat is waar het bij onze projecten om draait. Daarbij zijn mijn opleiding als fotograaf en mijn zin voor visuele waarneming en beeldvorming zeker een meerwaarde.
’t Woonhuys is geboren als een ‘’decoratiewinkel” in Neerpelt. Met veel inzet en toewijding groeide de winkel uit van decoratie- tot interieurzaak. Het ‘’interieur’’ werd in de loop der jaren steeds belangrijker en door het uitgebreid aanbod van artikelen zoals meubelen, gordijnen, tapijten, verlichting en decoratie werd de vraag om bij klanten advies aan huis te geven steeds groter. Na tien jaar is het winkelconcept dan ook losgelaten en vanuit de opgebouwde kennis en een uitgebreid netwerk van leveranciers overgegaan tot interieuradvies aan huis.
Om u een advies op maat te kunnen geven, bieden we u de keuze uit onze nieuwe concepten, inspireren-adviseren-realiseren.

Gordijnen, landelijke verlichting, interieurdesign, binnenhuisinrichting, kleuradvies, interieurvormgeving, interieuradvies, landelijke interieurs, interieurarchitectuur, interieurs, wooninrichting, interieur Neerpelt, binnenhuisarchitecten, styling, interieuradvies landelijke stijl