INSPIREREN

Om u te laten inspireren, kan u een afspraak maken aan huis. U krijgt onmiddellijk advies in verband met kleuren, de opstelling van uw interieur in de ruimte, raamdecoratie, verlichting… Daarna kan u uw interieur zelf naar wens uitwerken.

ADVISEREN

U kan kiezen voor een volledig advies met een complete uitwerking van uw interieurplan. Het grond- en maatwerkplan wordt gedetailleerd uitgetekend en geïllustreerd met concrete voorbeelden van meubelen, verlichting, stoffen, tapijten, kleuren…

Ook in de ontwerpfase bij een architect kunnen wij u adviseren zodat uw droomhuis gezelligheid, functionaliteit en vooral uw persoonlijkheid zal uitstralen. We geven graag onze ideeën en advies betreffende gekozen of nog te kiezen materialen. Op die manier worden de buiten- en binnenkant van uw huis op elkaar afgestemd, en dat als een mooi begin van uw nieuwe thuis.

REALISEREN

Na een bron van advies en inspiratie, kunnen wij u helpen met de realisatie en uitvoering van uw plannen. Om een zo volledig mogelijke offerte aan te bieden, maken we indien nodig een afspraak voor een opmeting en bespreking van de te realiseren projecten met diverse vakmensen, zoals het confectieatelier, de schilder, stoffeerder of schrijnwerker. We kunnen, als u dat wenst, samen de showrooms van onze leveranciers bezoeken.

Uiteraard kan u ook terecht voor de aankoop van enkel een fauteuil, verlichting, gordijnen, tapijten … die we perfect laten integreren in uw bestaande interieur. Bovendien gaan we graag op zoek naar unieke antieke stukken of net dat ene schilderij dat perfect bij u past.

Het volledige project wordt tot in de puntjes door ons gecoördineerd en opgevolgd tot het gewenste resultaat.

ONZE MERKEN

Marie’s Corner, Micheldenolf, Limited Edition, Vincent Sheppard, Flamant, Flamant Home Linnen Collection, Judy’s selection, Les Campanules interieur, Stéphane Davidts, Nautic Tierlantijn, Marckdael, Dulce Forma, Decoline, Vano, Libeco, Chivasso, Mulberry, Titley and Marr, Globe, LF selection, GP&J Baker,Bruder, Royal touch bad, Farrow & Ball, Flamant verven, Pure and original, Wedgwood, Royal Albert

TARIEVEN

Gelieve ons hier vrijblijvend voor te contacteren.

Onze klant gelukkig zien na een geslaagd project, klein of groot, is ons doel en geeft ons telkens weer een geweldige voldoening.